Très Beaux Schoonheidssalon

Contacteer ons schoonheidssalon

Contacteer Ons

Stel hieronder gerust uw vraag:

contact

Get in Touch

Très Beaux - TBX Beauty Salon

Welkom bij de contactpagina van ons schoonheidssalon!

Als bedrijf vinden we het belangrijk om bereikbaar te zijn voor onze klanten en daarom hebben we een speciale contactpagina op onze website gemaakt. Op deze pagina kun je snel en eenvoudig de juiste contactgegevens vinden om ons te bereiken. We hebben ook een kaart toegevoegd aan de contactpagina, zodat je ons makkelijk kunt vinden. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid, want er is voldoende ruimte in de buurt van ons schoonheidssalon.

We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op e-mails en berichten die via het contactformulier worden verzonden. Ons doel is om binnen 24 uur te antwoorden, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met je vraag of verzoek. Als je geen zin hebt om het contactformulier in te vullen, kun je ons natuurlijk ook altijd bereiken via e-mail of telefoon. De contactgegevens hiervoor vind je hieronder op onze website.

Wil je graag vooraf onze prijzen controleren? Geen probleem! Volg de link naar onze Tarievenpagina, zodat je een overzicht hebt van onze prijzen. Betalen kan op verschillende manieren waaronder contant of via Payconiq.

Als je graag op de hoogte wilt blijven van ons laatste nieuws, aanbiedingen en andere belangrijke informatie, raden we je aan om ons te volgen op social media. We zijn actief op zowel Facebook als Instagram en delen daar regelmatig updates. Via de onderstaande links kun je onze pagina’s makkelijk vinden en volgen.

Facebook 
Instagram

We kijken er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Très Beaux Beautybar TBX. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,

 

Caroline Vrancken – Gediplomeerd schoonheidsspecialiste 

Draaiboomstraat 23 - 2400 Mol

Openingsuren

Enkel op afspraak zaterdag & zondag gesloten

Scroll naar boven