Très Beaux Schoonheidssalon

Nagelstudio Très Beaux in Mol: gelnagels

Gelnagels

Bij nagelstudio Très Beaux in Mol krijgen je handen en nagels de aandacht die ze verdienen. Onze ervaren nagelstyliste biedt een breed scala aan nagelbehandelingen. Ondermeer: gelnagels, natuurlijke nagelbehandelingen, biab en nog veel meer. Op zoek naar een elegante en subtiele uitstraling of liever iets uitbundiger? Wij hebben de juiste behandeling voor jou!

Breed scala aan nagelbehandelingen, van gelnagels tot biab

De manicure start met het verwijderen van de gelnagels. Vervolgens worden de nagels gevijld en in de gewenste vorm gebracht terwijl je nagelriemen verzorgd en eventueel teruggeduwd worden. Vervolgens worden je nagels gepolijst en gelakt met de kleur van jouw keuze. Onze manicure omvat een ontspannende handmassage, die helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het verminderen van stress. Een goede manicure is dus niet alleen een esthetische behandeling voor je handen, maar ook een manier om je nagels en nagelriemen gezond te houden.

Als je op zoek bent naar een subtiele en natuurlijke uitstraling voor je nagels, dan is een natuurlijke nagelbehandeling wellicht iets voor jou. Onze nagelstyliste zorgt ervoor dat je nagels er gezond en glanzend uitzien, zonder extra nagellak of gel. Een natuurlijke nagelbehandeling kan worden afgewerkt met een verstevigende shellac/gellak of zelfs biab (builder in a bottle).

Gelnagels zijn een populaire en duurzame optie voor wie mooie nagels wil. Deze nagels worden gemaakt van een speciale gel die op je nagels wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard onder een UV-lamp. Hierdoor ontstaat er een sterke en duurzame nagel die niet alleen mooi oogt, maar ook je natuurlijke nagels beschermt tegen breken en scheuren. Gel nagels zijn ook zeer veelzijdig in hun afwerking, zoals bijvoorbeeld een glanzende finish met een high gloss topcoat of juist een matte nagellak.

Biab, ook wel builder in a bottle genoemd, is een innovatieve technologie die gebruik maakt van een speciale gel die je nagels verstevigt en beschermt zonder dat er extra lagen nodig zijn. Biab is ideaal voor wie mooie en gezonde nagels wil, zonder extra tijd of moeite te hoeven investeren.

Professionele en hygiënische nagelverzorging

Bij nagelstudio Très Beaux in Mol ben je verzekerd van een professionele en hygiënische nagelbehandeling. Onze nagelstylisten werken alleen met hoogwaardige producten en materialen, zodat je verzekerd bent van een mooie en duurzame nagelverzorging. Het gereedschap wordt na iedere behandeling gedesinfecteerd en we houden ons strikt aan de richtlijnen voor hygiëne en veiligheid. Bij ons kun je volledig ontspannen en genieten van professionele gelnagels.

Scroll naar boven