Très Beaux Schoonheidssalon

Tarieven

Manicure:

Vijlen en voorbereiding van de nagelplaat, verzorgen van de nagelriemen inclusief afwerking met een verzorgende nagelriemolie, aanbrengen van naturel gel en afwerking met topcoat voor extra glans.

Nieuwe set gelnagels inclusief afwerking met een kleur naar keuze en topcoat voor extra glans.

Nieuwe set gelnagels inclusief aanbrengen van french gel of babyboom en afwerking met topcoat voor extra glans.

De nagel wordt door middel van een sjabloon verlengt tot de gewenste lengte.

Voorbereiding van de nagelplaat, aanbrengen van kleine hoeveelheid gel.

Bijwerking gelnagels inclusief afwerking met kleur naar keuze.

Voorbereiding van de nagelplaat, aanbrengen van kleine hoeveelheid gel, afwerking met french / babyboom.

Vijlen, verzorgen van de nagelriemen, polijsten van de nagels en afwerking met een verzorgende nagelriemolie en voedende handmassage.
Vijlen, verzorgen van de nagelriemen, plaatsing gellak (semi-permante lak) afwerking met een verzorgende nagelriemolie en voedende handcrème.
Een nagellak kleur naar keuze wordt aangebracht op de nagels. Deze behandeling is enkel te boeken in combinatie met een esthetische manicure behandeling.

Pedicure:

Esthetische voetverzorging waarbij de nagels worden geknipt en gevijld. Nagelriemen worden verzorgd en eventueel bijgeknipt. De behandeling wordt afgewerkt met een ontspannende voetmassage.

Volledige voetverzorging inclusief verwijderen van eelt, likdoorns en verzorging met voetcrème.

Wanneer een nagel beschadigd is door bijvoorbeeld een trauma kan deze opnieuw gereconstrueerd worden met een gel. Hierdoor is er een beschermende laag tot dat de eigen nagel terug gegroeid is. In het zomerseizoen is dit een mooie oplossing . Deze behandeling gebeurt steeds in overleg en na een pedicure behandeling waarin de beschadigde/ontbrekende nagel onderzocht wordt.

Een nagellak (gel-lak) kleur naar keuze wordt aangebracht op de nagels. Deze behandeling is enkel te boeken in combinatie met een pedicure behandeling.

Een nagellak kleur naar keuze wordt aangebracht op de nagels. Deze behandeling is enkel te boeken in combinatie met een pedicure behandeling.

Tip: Neem slippers mee om de droogtijd te beperken.

Gelaatsbehandelingen

Reiniging, peeling, masker en dagcrème.

Tip: combineer met een wimper kleuring

Reinigen, scrub/peeling, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, massage, masker en dagcrème.
Reiniging, scrub/peeling, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, essence, gelaats- en verzorgende handmassage, masker, serum & dagcrème.

Brows & Lashes:

Tijdens deze behandeling worden de wimpers geverfd in een zwarte of donkerbruine kleur afhankelijk van de intensiteit die gekozen wordt. De gemiddelde groeitijd voor nieuwe wimpers bedraagt ongeveer 6 weken. Het resultaat zal dus minimaal 4 weken houden. De kleurbehandeling is waterproof.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd op maat, afhankelijk van de natuurlijke haarkleur. De intensiteit kan zelf worden gekozen. De kleurbehandeling is waterproof.

Tip: boek vooraf een epilatie behandeling.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes gemodelleerd en in vorm gebracht. Daarna worden ze gelamineerd en geverfd waardoor ze hun vorm en kleur behouden gedurende enkele weken. Na de behandeling zijn de wenkbrauwen, voller, zachter en prachtig in vorm. De behandeling is waterproof.

Wimperlifting is het ideale alternatief voor wimperextensions. De wimpers worden gekruld en gekleurd en lijken na de behandeling langer, voller en intenser. Het resultaat blijft gemiddeld zes weken afhankelijk van hoe snel de wimpers groeien. De behandeling is waterproof.

Ontharing:

De wenkbrauwen worden door combinatie van een natuurhars en epilatie met het pincet mooi in vorm gebracht. Als resultaat bent u een hele tijd verlost van vervelende haartjes en kan u zorgeloos genieten van een mooie strakke blik.

De bovenlip wordt ontdaan van ongewenste haartjes met behulp van een natuurhars. Geniet van een gladde haarvrije huid!

Tip: boek vooraf een epilatie behandeling.

Alle donshaartjes worden verwijderd met behulp van een natuurhars. Zowel kin, kaak, de wangen als de bovenlip waardoor de huid gladder en strakker lijkt.


Tip: Boek een ontspannende gelaatsbehandeling nadien!

Bij deze behandeling worden de haartjes op zowel de onderbenen als de knie verwijderd met behulp van een natuurlijke striphars. Om af te sluiten worden de benen ingewreven met een verzachtende en kalmerende lotion.
Tijdens deze behandeling worden de haartjes van de benen volledig verwijderd met behulp van een natuurlijke striphars. De benen worden met een lotion ingesmeerd om de huid te kalmeren.
De haartjes van de oksels worden verwijderd met behulp van een natuurlijke hars.

Massage:

Deze ontspannende massage is ongeveer 20 minuten heerlijk genieten.

Deze ontspannende massage is ongeveer 50 minuten heerlijk genieten.

Make-up:

Eerst wordt de huid gehydrateerd vervolgens brengen we een make-up primer aan om de huid optimaal voor te bereiden. Bij het aanbrengen van de make-up wordt rekening gehouden met uw teint, gelaatsvorm, persoonlijke wensen etc.
Als afsluiter wordt het gelaat ingesprayed met een make-up fixing spray. Zo blijft uw make-up de hele dag/avond prachtig zitten.

Scroll naar boven