Très Beaux Schoonheidssalon

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen

We bieden verschillende gelaatsbehandelingen aan om uw huid te verbeteren en te verjongen. Door onze professionele behandelingen zal uw huid gehydrateerd, gerevitaliseerd en weer stralend worden.

De behandeling begint met een grondige reiniging om alle onzuiverheden te verwijderen en uw huid voor te bereiden. Vervolgens wordt uw huid geëxfolieerd om dode huidcellen te verwijderen en de textuur te verbeteren. Hierna worden maskers aangebracht om uw huid te hydrateren en te voeden. Wij bieden wenkbrauwepilatie aan en kunnen gerstkorrels en comedonen verwijderen. Vervolgt door een ontspannende gezichtsmassage van ongeveer 15 minuten met een verjongend en liftend effect. Het vermindert de diepte van gezichtsplooien en zorgt voor een gezondere uitstraling.

Bij Très Beaux TBX gebruiken we enkel hoogwaardige producten om u de best mogelijke behandeling te bieden. We begrijpen dat elke huid uniek is en daarom bieden we onze brede selectie van aangepaste gelaatsbehandelingen aan die speciaal ontworpen zijn om aan uw behoeften te voldoen.

Last van rimpels, fijne lijntjes, acne of droge huid? Wij hebben een behandeling die bij u past. Als schoonheidsspecialiste zal ik uw huid beoordelen en u adviseren welke behandeling het beste bij uw huid past. Door het gebruik van een masker wordt er als het ware een tweede huidlaag over uw eigen huid aangebracht. Dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid, waardoor de werkzame stoffen van het masker beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd.

Als u op zoek bent naar een professionele gelaatsbehandeling die uw huid er jonger, gezonder en stralender uit laat zien, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We zijn trots op ons brede scala aan behandelingen die op maat zijn gemaakt voor uw huid en kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Très Beaux TBX schoonheidssalon!

Scroll naar boven